Dulap de birou Places of Style, material lemnos, functie push-to-open, alb/maro, 65 x 175 x 50 cm

1.250,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 23
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA58724239

Descriere

  • Stilat. Modern. Atemporal. – Traiul cu locuri de stil
  • Dimensiuni (L/D/H): 65 x 50 x 175 cm, spatiu de depozitare mult cu 8 compartimente.
  • Datorită designului său modern, dulapul Places of Style se potrivește armonios în diferite stiluri interioare și creează un mediu de lucru inspirant.
  • Functia push-to-open conferă produsului un aspect de înaltă calitate și o senzație plăcută
  • Suprafața acoperită cu melamină este durabilă, rezistentă la zgârieturi și ușor de curățat. Protejează dulapul Places of Style de uzură și este rezistent la pete.

Detalii: 

Culoare: alb/maro

Material: material pe baza de lemn certificat FSC®

Dimensiune: 65 x 175 x 50 cm

Informații suplimentare

4 compartimente închise
4 compartimente deschise

Places of Style dă tonul pentru o viață elegantă, de înaltă calitate. Linii clare, design bine gândit și calitate fiabilă. Brandul pentru crearea de medii de locuit moderne și stilate.

Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați un management exemplar al pădurilor - în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® - și conservarea resurselor forestiere.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.