Dulap Arco, antracit, 190 x 64 x 35 cm

570,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA11916052

Descriere

Dulapul Arco are designul in forma de arc cu linii moi si curbate, cu un aspect atractiv si interesant, fara manere. Este potrivit pentru a fi amplasat pe hol sau in zona de intrare, usa de intrare lucioasa capteaza atentia, creand un efect sic si elegant.

Este realizat din lemn durabil melaminat robust si rezistent. Este vopsit in antracit lucios folosind culori ecologice, iar usa ascunde in interior 5 compartimente pentru functionalitate maxima. In interior este echipat cu rafturi detasabile si o sină de haine extensibila.

Este o piesa de mobilier de dimensiuni mici care iti permite sa pastrezi ordinea si sa economisesti spatiu, usor de curatat si cu un stil atemporal.

Detalii:

Material: lemn durabil melaminat

Culoare: laminat antracit lucios

Dimensiuni: 190 x 64 x 35 cm

Bară de haine extensibilă

Rafturi interioare - sarcina maxima 3 Kg fiecare

Certificare FSC, care garantează un management al pădurilor protejat și prietenos cu mediul, conform standardelor durabile sociale, economice și ecologice

Curățați suprafețele cu o cârpă ușor umedă; evitați utilizarea unei cârpe din microfibră pentru părțile strălucitoare

Design italian


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.