Dispozitiv de masaj si drenaj limfatic cu acupunctura Jesshiny, 4 moduri, 12 nivele de intensitate, plastic, albastru

48,75 Lei (TVA inclus) 75,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001NUYBCH

Descriere

2022 Upgrade EMS Neck Massager: Masaj limfatic obișnuit al punctului de acupunctură a gâtului, șase moduri de masaj, fără încălzire constantă la temperatură, greutate aprox. 150g Dar actualizați masajul albastru gradient, 4 moduri și 12 niveluri de intensitate, masaj cu comprese calde de 42 de grade cu temperatură constantă, greutate aproximativ 100 de grame, design la modă. Reduceți oboseala și îmbunătățiți circulația sângelui: Folosind tehnologia pulsului, EMS Neck Acupuncture Point Lymphatic Massager nu este doar pentru ameliorarea stresului zilnic, ci și pentru îmbunătățirea sănătății fizice. Tratamentul funcționează prin trimiterea de impulsuri electronice către mușchiul care urmează să fie tratat. Folosind EMS Neck Acupuncture Point Lymphatic Massager, vizibilitatea celulitei este redusă.

Detalii:

Material: plastic

Culoare:albastru

Detalii

SKU
SX001NUYBCH

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.