Dispozitiv cu ultrasunete anti-latrat Transpet, plastic, negru

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SX001FNJZ2X

Descriere

Auzul câinelui este între 15 HZ-120 HZ, ceea ce previne eficient lătratul în zona sigură de auz a câinelui, nu dăunează auzului câinelui și îl ajută pe câine să-și corecteze comportamentul. Notă: poate să nu fie eficient la câinii mari și la câinii cu deficiențe de auz.

Detalii: 

Operare portabilă și cu o singură tastă: design ergonomic, mai convenabil de utilizat. Pur și simplu țineți apăsat butonul și clopoțelul emite unde ultrasonice pentru a atrage atenția câinelui. Când butonul este apăsat, ledul verde se va aprinde.

Dispozitivul anti-latrat este alimentat de 4 baterii AAA (inclusiv baterii). Când bateria este descărcată, LED-ul roșu se aprinde când este apăsat dispozitivul de control al lătratului. Iar raza de control a tonului de apel a dispozitivului este de 5 metri.

Material: plastic

Culoare: negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.