Deschizator de sticle profesional CYchen, otel inoxidabil, argintiu

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12
Cod produs - SKU SX001B21XZF

Descriere

Pârghie dublă pentru deschiderea ușoară a sticlelor de vin, oferind o pârghie suplimentară și o tracțiune mai moale chiar și pe dopuri mai lungi. Balamaua din două piese face ca deschiderea vinului să fie de două ori mai ușoară, permițând îndepărtarea frumoasă a două părți, care oferă un avantaj mecanic semnificativ față de dispozitivele de modă veche cu o singură balama. Vârful filetului: canelura încorporată de ghidare a aerului, deschiderea vinului cu tirbușon din oțel inoxidabil durabil este garantată pentru a îndepărta curat orice dop natural sau sintetic în doar 5 rotații, fără a se rupe. Crestătura de tăiere de precizie de-a lungul șurubului viermelui apucă ferm pluta și, de asemenea, reduce rezistența la înaintare atunci când taie pluta, făcând pluta mai puțin probabil să se prăbușească. Deschizător de sticle de vin cu cutie cadou.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.