Decoratiune Mos Craciun COTTNY, polipropilena, rosu, 170 x 80 cm

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 34
Cod produs - SKU SX001M177FF

Descriere

 Frumoasa Moș Crăciun încearcă să urce în casa ta din curtea din față, ușa din față și chiar ferestrele pentru a aduce cadourile pe care ți le dorești cel mai mult. Idee excelentă de decorațiuni interioare și exterioare pentru Crăciun. Corpul principal este fabricat din material țesătură de pluș de înaltă calitate, cusut cu grijă, nu este ușor de rupt, corpul principal este umplut cu bumbac din polipropilenă pentru a face decorațiunile lui Moș Crăciun moi, ușor de îmbrăcat, moi și drăguțe și poate fi refolosit. Culoarea roșu aprins îi permite lui Moș Crăciun să devină una dintre cele mai izbitoare decorațiuni ale pomului de Crăciun.

Detalii:

Material; polipropilena

Culoare: rosu

Dimensiuni: 170 x 80 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.