Cutie organizatoare cu 28 de grile pentru proiecte DIY Ilauke, plastic, transparent, 11,2 x 17,5 x 2,8 cm

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 22
Cod produs - SKU SX001KXIWE5

Descriere

Cutie de depozitare practică: cutia conține 7 rânduri de 4 grile de îmbinare, capacele a 4 grile mici sunt separate, pot fi deschise individual și fiecare rând de grătare este mobil. Containerele de depozitare cu diverse cutii de depozitare pot păstra obiectele de artizanat curate. Instrumentul de vopsire cu diamant este fabricat din materiale plastice PVC de înaltă calitate, robust, durabil, dimensiunea cutiilor de depozitare transparente este de aproximativ 11,2 x 17,5 x 2,8 cm. Are un design ușor și compact și este ușor de transportat.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: transparent

Dimensiuni: 11,2 x 17,5 x 2,8 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.