Curea de ancorare transport auto Daily Store, poliester/metal, portocaliu/argintiu, 6 m

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12
Cod produs - SKU SB09QMPMX4X

Descriere

Cea mai înaltă siguranță - pentru a asigura clienților noștri cel mai înalt standard de siguranță, curelele noastre de ancorare sunt fabricate în conformitate cu standardul DIN EN 12195-2. În plus, curelele cu clichet sunt țesute foarte stabileFabricat în Germania – Curelele de ancorare extrem de robuste sunt fabricate în Germania și sunt cu mult înaintea concurenței datorită clichetului foarte ușor de eliberat și a curelelor robuste. Ușor de utilizat – curelele de ancorare cu clichet de 6 m pot fi deschise rapid datorită sistemului ingenios cu clichet din oțel galvanizat. Deci, puteți nu numai să filetați cureaua în cel mai scurt timp, ci și să o slăbiți din nou cel puțin la fel de repede. Utilizare universală – curelele noastre de fixare rezistente la abraziune, fabricate din polimer, vă susțin în timpul transportului motocicletei, al asigurării încărcăturii sau al deplasării. Buclele de ancorare mențin 1000 kg în tensiune dreaptă și 2000 kg la prinderea obiectelor.

Detalii:

Material: poliester/metal

Culoare: portocaliu/argintiu

Dimensiuni: 6 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.