Crema antirid pentru ochi ZealSea, cafeina, 20 g

87,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 42
Cod produs - SKU SZZWDZVU832

Descriere

Crema pentru ochi ZealSea anti-îmbătrânire ajută la netezirea vizibilă a liniilor și a ridurilor și la întărirea pielii din mai multe unghiuri: stimulează colagenul natural al pielii, crema pentru ochi ajută la susținerea structurii naturale a pielii, întărește bariera de hidratare a pielii.

Reduce aspectul liniilor și ridurilor cauzate de micro-mișcările zilnice ale feței tale.

Oferă o hidratare liniștitoare instantanee și de lungă durată.

Calmează și calmează vizibil pielea, plus luminează instantaneu.

Ajută la deumflarea instantanee a zonei ochilor prin masaj ușor în piele.


De ce are nevoie pielea ta de cremă sub ochi?

Crema de ochi ZealSea pentru umflături și pungi de sub ochi ajută la creșterea producției de colagen și elastină natural, care sunt elementele esențiale pentru o piele cu aspect tânăr. Întărirea matricei dermice a pielii ajută la netezirea aspectului liniilor și ridurilor și ajută pielea să arate și să se simtă mai fermă, mai elastică și mai încordată.

Detalii: 

Formula excelentă antirid care te face mai tânără: multiplii factori antirid, cum ar fi palmitoyl tripeptide-5, veninul de șarpe și peptidele arginină/lizină, carnozină, boseină etc., nu numai că pot ridica și strânge imediat pielea delicată1 pielea din jurul ochilor, pătrunde, de asemenea, în zona delicată a ochilor, pentru a netezi liniile fine.

 Crema de ochi anti-îmbătrânire este formulată cu 3 tipuri de ceramide și produse de fermentare a drojdiei pentru a restabili și menține bariera naturală a pielii, blândă și neiritantă. Conține 4 tipuri de acid hialuronic, un umectant care se găsește în mod natural în piele, care atrage umezeala și o blochează, ajutând la hidratarea și restabilirea aspectului pielii din jurul ochilor. Crema sub ochi se aplică fără probleme și nu lasă reziduuri lipicioase.

?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.