Covoras pentru bradul de Craciun GUAN, bumbac, alb/negru, 120 cm

130,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 7
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX0019A5N2D

Descriere

 Această fustă de pom de Crăciun are o lungime de 48 de centimetri și este potrivită pentru pomii mari și mici. Poate acoperi perfect cadrul de sprijin sub copacul viu sau sub copacul artificial și se va arăta absolut frumos, astfel încât să nu aveți probleme. Utilizare extensivă:Puteți pune fusta copac Xmas pe oriunde doriți, cum ar fi camera de zi, dormitor, curte, bar, hotel, magazin, supermarket sau în altă parte. Aceasta este o superba decoratiuni de Craciun pentru casa. Așa că îl poți trimite părinților, prietenilor și așa mai departe. Trebuie să fie un cadou bun de Crăciun.

Detalii:

Material: bumbac

Culoare: alb/negru

Dimensiuni: 120 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.