Covor Kartal, bumbac, alb/multicolor 140 x 200 cm

200,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU ABE17011

Descriere

Acest covor incredibil unic va îmbogăți orice mediu înconjurător, adăugând o atingere orientală și o senzație moale. Covorul prezintă o suprafață din bumbac, cu grămadă înaltă, care este extrem de plăcută la atingere, dar și durabilă. Amestecul de nuanțe albe și subtile dezvăluie un aspect modern, în timp ce ciucuri de colț decorativ multicolor creează un efect uimitor care atrage atenția. Acest covor cu suprafață largă poate rezista cu ușurință traficului zilnic de picioare, devenind un plus perfect pentru camera dvs. de zi sau dormitor.

Detalii: 

Culoare: alb Multicolor Material: bumbac Compoziție material: 100% bumbac Greutate: 1 kg Formă: dreptunghiulară Țesut: Tufuit Model: Geometric Caracteristici cheie Calitate superioară Manoperă precisă de înaltă calitate Potrivit pentru încălzirea prin pardoseală Creează o atmosferă relaxată Culoare frumoasă, vie Ușor de întreținut

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.