mystery box la 40 de ron

Covor Dahila, polipropilenă, bej/rosu, 152 x 244 cm

865,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU IT21SFV65-206

Descriere

Acest covor din colecția Safavieh este un covor din fire sintetice pentru un design complex și fin detaliat. Aceste covoare prezintă un aspect atemporal al motivelor lumii vechi cu medalioane florale într-un mod nou viu, colorat. Culorile moderne și măiestria fără vârstă fac din acest covor o alegere inteligentă în decor pentru orice sufragerie sau dining room. 

Detalii: 

Culoare: bej/rosu

Material: 100% polipropilenă

Dimensiune: 152 x 244 cm

Pur și simplu curățați petele ștergând ușor petele minore cu detergent ușor sau curățător de covoare

[Fără vărsare, rezistă la decolorare și la pete]: țesute la mașină din fibre sintetice durabile îmbunătățite, care sunt rezistente la decolorare și la pete și au o pierdere minimă la 0. 

grămadă groasă de 25 de inci

[ANIMELE DE ANIMALE ȘI PRIETENȚELE COPIILOR]: Sigur pentru zonele interioare cu trafic intens de picior de zi cu zi

[MARCĂ DE ÎNCREDERE]: SAFAVIEH este un brand de încredere și lider în mobilier pentru casă de peste 100 de ani, folosindu-și experiența în crearea de produse la modă. modele de calitate;

Aspirați regulat și curățați punctele; pentru petele greu de îndepărtat se recomandă curățarea profesională a covoarelor; rotirea covoarelor la fiecare 3-6 luni va proteja împotriva uzurii neuniforme din cauza traficului pietonal și a greutății mobilierului; 

Evitați lumina directă a soarelui, deoarece va face ca culorile din zona dvs. să se estompeze în timp; plasați covorul ferit de lumina directă a soarelui ori de câte ori este posibil. Ambalarea și transportul covorului dvs. poate provoca cute temporare; aceste unde de suprafață nu sunt imperfecțiuni sau deteriorări și se vor retrage treptat; rularea înapoi sau inversă este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a elimina cutele din covorul din zonă; permiteți suficient timp pentru ca covorul dvs. să se așeze, aceste cute și valuri se vor aplatiza, în mod normal. 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.