Costum de Halloween pentru animale de companie XiXiRan, poliester, negru/rosu

21,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 77
Cod produs - SKU SX001LNB0ST

Descriere

Costumul de pisică de Halloween și câinii sunt realizați din țesătură de poliester de înaltă calitate, care este confortabil de purtat, moale, ușoară și respirabilă, fără disconfort pentru animalele de companie și poate fi utilizată cu încredere. Halloween / Pet / Cat Costum Set include 1 palton vampir și 1 pălărie vrăjitor cu un clopot mic pe partea de sus a pălăriei pentru a satisface nevoile animalului tau de companie costum de Halloween. Dimensiunea maximă a jachetei este de 36cm. Cu o cataramă adezivă ușor de reglat. Măsurați dimensiunea gâtului animalului de companie înainte de a cumpăra. Pălăria are un cablu bungee reglabil sau puteți pregăti un cablu pentru a-l transporta prin pălărie.

Detalii:

Material; poliester

Culoare: negru/rosu

Dimensiuni: 36 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.