mystery box la 40 de ron

Convertor DisplayPort la VGA Gana, negru/auriu, 25 cm

63,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 11
Cod produs - SKU SX0017BJ9AL

Descriere

Compatibilitate largă: Convertorul DisplayPort la VGA poate transmite semnale de la dispozitive cu porturi de afișare către dispozitive cu porturi VGA. Cablul acceptă rezoluții de până la Full HD 1920 x 1080p, inclusiv 720p, 1600 x 1200 și 1280 x 1024 pentru monitoare sau proiectoare HD. Potrivit pentru PC, laptop, monitor, proiector, HDTV, HP, Lenovo, Dell, ASUS, MacBook Air.

Detalii: 

Acest adaptor DisplayPort la VGA permite o lățime de bandă video de până la 10,8 Gbps. Transferați videoclipuri de înaltă definiție de pe computer pe un monitor pentru streaming video sau jocuri. Conectați și configurați monitorul pentru un desktop extins sau afișaj în oglindă.

Mod oglindă și extins: dongle-ul GANA DispalyPort la VGA are 2 moduri. În modul oglindă, sunt afișate aceleași imagini, oferindu-vă o experiență vizuală mai bună. Modul extins vă extinde spațiul de lucru cu până la două monitoare suplimentare, un televizor sau un proiector prin interfața USB. Puteți adăuga sau elimina un monitor fără a reporni sistemul.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.