Contor de pH 4 în 1 de mare precizie, alb, 15 X 3 X 1,5 cm

18,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PX001SC1TAH

Descriere

Cu acest tester de calitate a apei puteți obține rezultate rapide și precise pentru pH, TDS, EC și temperatura apei. Ușor de utilizat, doar scoateți capacul, scufundați electrodul în apă și veți obține toate datele.

 Funcția ATC pH-metrul apei are o compensare automată fiabilă a temperaturii pentru a asigura citiri precise la diferite temperaturi. pH-metrul are un interval de 0,00-14,00 pH cu o precizie de ± 0,05%. Domeniul de măsurare TDS este de 1-9999 ppm cu o precizie: ±2%. Domeniul de măsurare EC este 1-9999μS/cm cu o precizie de ± 2%. Compensare automată a temperaturii (ATC) în intervalul 0°C ~ 60°C.

Detalii

SKU
PX001SC1TAH

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.