Comutator de imersiune segmentat cu un singur canal Transplant, 220-240V, 16A, 50Hz, 3500W max, 9 X 7 X 5,5 cm

77,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SB0B1D6LD8K

Descriere

Acest cronometru poate fi setat astfel încât dispozitivele să poată fi pornite de 48 de ori pe zi. Puteți seta propriul calendar pentru a ști când să porniți sau să opriți dispozitivele. Acesta este un cronometru programabil cu cadran de 24 de ore, setări de interval de peste 15 minute și 48 de cicluri pornit/oprit pe zi, ideal pentru securitatea locuinței și aplicațiile de economisire a energiei. De 48 de ori pe zi pornit/oprit; cu indicator de încărcare; cu buton pornit/oprit/timp; cu capac transparent și impermeabil; adâncime: minim 15 mm; timp minim de întărire: 15 minute; Timp maxim de întărire: 24 ore. Cronometrul mecanic poate fi programat pentru a evita puterea de vârf și pentru a distribui puterea în limita de timp pentru a economisi energie, datorită acestui consum eficient de energie, poate îmbunătăți eficiența energetică. Parametru: AC 220-240V ± 10% 50Hz, rețea sincronă, 1 canal, montare universală (montată pe perete, DIN și încastrată), cu plumb. Notă: 220-240V, 16A, 50Hz, 3500W max. Acesta va menține aceeași procedură în fiecare zi, cu excepția cazului în care este schimbată. Odată ce alimentarea este oprită, cronometrul va pierde puterea și va reutiliza ora curentă atunci când trebuie resetat. Asigurați-vă că nu dezasamblați singur cronometrul.

Detalii:

MULTIFUNCȚIONAL Poate fi utilizat pentru a controla sistemul de iluminat al holului, sistemul pompei de apă, sistemul de încălzire / răcire, sistemul de securitate, controlul iluminatului panoului publicitar, sistemul de evacuare, controlul sistemelor de încălzire, aparatele, motoarele și pompele etc. Acest comutator de timp poate fi utilizat pe scară largă pentru iluminatul rutier, timpul de încărcare a aplicațiilor pe viață, sincronizarea echipamentelor din fabrică etc.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.