Comoda TV CUBIX, lemn masiv de pin, alb, 94 x 35 x 50 cm

600,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OT182496

Descriere

Material: lemn masiv de pin 
Culoare: albă


Dimensiuni
Lățime: 94 cm
Adâncime: 35 cm
Înălțime: 50 cm


Specificatii

În stilul clasic al casei de țară.
Fabricat din lemn masiv de pin, certificat FSC®, care provine din păduri gestionate în mod responsabil. Acest mobilier al casei de țară este marcat și cu logo-ul Eco-Republicii. În spatele acestui simbol se află produsele noastre durabile realizate din materii prime naturale, pentru păstrarea naturii, și pentru generațiile viitoare.

Comoda joasa cu o ușă (balamaua de la ușă este posibilă doar pe partea dreaptă). În spatele unui compartiment mare, dimensiunile interne (L / D / H): 43/30/35 cm. Lângă un raft liber, reglabil, dimensiunile compartimentului intern (L / D / H): 43/30/16 cm. Există o deschidere în peretele din spate pentru o dirijare mai ușoară a cablurilor. Capacitate de încărcare raft de sus 75 kg.

Detalii articol:
Un compartiment mare în spatele ușii
Dimensiuni exterioare (L / D / H): 94/35/50 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.