Comoda TV Abbie-Jane, PAL, negru, 23 x 35,2 x 135 cm

402,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PBLEM2668.56479071C

Descriere

O consolă plutitoare și media simplă, dar contemporană, va deschide spațiu liber și va aduce un aspect aerisit sufrageriei dvs. Nu este conceput pentru a susține un televizor, în schimb, acest design necesită ca acesta să fie montat pe perete, așa cum se arată în fotografie. Suporturile L tăiate cu laser vă vor menține unitatea TV mai rezistentă pe perete. Dispune de patru dulapuri care oferă spațiu de stocare pentru cărțile, dispozitivele electronice și echipamentele media. De asemenea, puteți prezenta articolele dvs. decorative și fotografiile de familie preferate în spațiul superior al standului. Sistemul de gestionare a cablurilor reglabil cu trei orificii, cu un mic compartiment pentru sârmă în spate, este special conceput pentru a răspunde nevoilor tehnologice în creștere contemporane. Suportul media vi se va potrivi perfect.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: PAL

Dimensiune: 23 x 35,2 x 135 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.