Comodă TV 43" Bliss, pal, maro, 49,5 x 40 x 110 cm

290,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU BF856845.47873120

Descriere

Există un motiv pentru care mobilierul în stil modern de la mijlocul secolului este popular, arată bine aproape oriunde. Acest suport TV poate merge cu un stil eclectic de mobilier în camera dvs. de zi, camera de divertisment, birou sau mai mult. Dispunând de 2 zone de rafturi, o ușă cu apăsare pentru a deschide care dezvăluie și mai mult spațiu de stocare și o masă larg deschisă, există mult spațiu pentru televizorul dvs., console de jocuri, cutii de cablu și multe altele. Este realizat din plăci aglomerate și este capabil să suporte o capacitate de încărcare statică de 50 kg. Picioarele noastre înclinate, o semnătură de mobilier în stil retro, sunt realizate din lemn de cauciuc pentru o stabilitate și mai mare. Picioarele sunt atașate la masă atât cu șuruburi puternice, cât și cu dibluri din lemn, pentru a vă asigura că totul rămâne la locul său.

Detalii:

Dimensiuni: 49,5cm L x 40cm H x 110cm D

Interior: 26cm H x 40cm W x 40cm D

Dimensiunea maximă a ecranului: 43"
Capacitate de greutate: 50kg
Greutatea totală a produsului: 17,4kg
Material: Lemn fabricat

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.