Ceas vintage PILIFE, albastru/alb, metal/plastic, 11,7 x 5,6 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SX0019B2BV3

Descriere

Design unic și elegant Stilul vechi, cu culori diferite, rupe forma tradițională și face o petrecere pentru ochi, este un ceas deșteptător preferat și costum pentru decorare. Perfect pentru utilizare în dormitor, bucătărie, birou, camera copiilor, atelier sau birou. Modul Bell: Sonerie super tare pentru traverse grele, pierderea poate fi chiar auzit. Fără buton de snooze, ceas deșteptător bun pentru persoanele care au probleme cu trezirea. Silent Quartz Movement Mișcarea Quiet Sweep oferă o a doua mână care se mișcă în jurul cadranului fără a bifa continuu și nu va trage pentru traverse neliniștite. Silențios, fără bifare pentru a asigura un somn bun și un mediu de lucru mai bun.

Detalii:

Material; metal/plastic

Culoare: albastru/alb

Dimensiuni: 11,7 x 5,6 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.