Carte ”Punct de vedere”, Tonne Goodman

150,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU DE19ACB03-103

Descriere

De-a lungul carierei sale ilustre, Tonne Goodman a făcut celebrul stilul Vogue. Director de moda, nu numai a modelat modul în care femeile sa se îmbrace și să se vadă, dar ea a creat , de asemenea , un dispozitiv Nexus. Acum, în  Point of View , viața și cariera lui Goodman sunt explorate pentru prima dată. Organizată cronologic, această carte prezintă cariera lui Goodman de la zilele ei de model, până la reportajele sale de modă independente, la lucrările sale editoriale și publicitare, până la domnia sa la VogueAmintirile editorului despre unii dintre cei mai mari fotografi, modele, vedete și designeri ai timpului nostru sunt ilustrate de-a lungul timpului, cu fotografii de modă din culise și fotografii din viața personală a lui Goodman.

Autor: Tonne Goodman

Editura: ABRAMS

Anul aparitiei: 2019

Tip coperta: Cartonata

Numar de pagini: 352

Format: 332.7 x 264.2

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.