Card de memorie micro SD Hunyeiz, clasa 10, 256 GB

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001R68IXF

Descriere

Cardul micro SD de 256 GB include un adaptor SD, cardul SD de 256 GB este compus din cipuri de înaltă calitate, oferind performanțe fiabile, făcându-l ideal pentru aplicații cu scriere intensivă și asigurând înregistrare clară Evidence HD fără pierderi imagini.

Detalii: 

 Pentru a oferi cea mai bună performanță și stabilitate, cardul de memorie HUNYEIZ SD Card 256GB pentru cameră a fost testat și poate rezista la condiții extreme. Sunt rezistente la temperaturi ridicate, impermeabile, rezistente la șocuri, la raze X și antistatice.

Card SD de mare viteză de 256 GB, poate fi vizualizat și transferat instantaneu, capacitatea maximă a cardului TF de 256 GB este de 256 GB, există suficient spațiu pentru a stoca mii de instantanee și ore de video full HD, economisind astfel vă faceți griji pentru spațiul de stocare insuficient.

Detalii

SKU
SX001R68IXF
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.