Calendar de advent cu 24 saculeti clipsuri si autocolante Kkynnus, texti/hartie/lemn, multicolor

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001G0QDRF

Descriere

Cutiile pentru calendarul de Advent sunt disponibile în 3 culori (albastru, gri deschis și iută originală). Fiecare sac de iută este imprimat cu un model de fulgi de zăpadă pentru a adăuga atmosfera de Crăciun. Imprimeul este solid, nu cade ușor și poate fi folosit mult timp. Acest calendar de Advent este deosebit de potrivit ca pom de Crăciun sau decorațiuni pentru ferestre. DIY și reutilizabile: puteți utiliza paiete, mărgele și imprimeuri pentru bricolaj. Pungile de iută pot fi, de asemenea, folosite de mai multe ori pentru a stoca bijuterii, produse cosmetice, monede, meșteșuguri sau alte obiecte mici. Calendar de Advent pentru a umple, ca decor pentru nunți, botezuri, zile de naștere ale copiilor, petrecere de Ziua Recunoștinței, cadouri și alte evenimente interesante.

Detalii:

Material: textil/hartie/lemn

Culoare: multicolor

Dimensiuni: saculeti 10 x 14 cm / autocolante 3,8 cm / clipsuri 4,8 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.