Cadru colaj foto cu cinci rame Umbra, otel/sticla, negru, 70 x 79 cm

162,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PVBBR1194.52109169

Descriere

 Cu aceste cinci rame în stil galerie, atârnate de o grindă modernă și elegantă, vă puteți prezenta fotografiile preferate ca atrăgătoare.

 Aspect personalizabil: Fiecare ramă de tablou poate fi mutată în jurul barei metalice incluse, în timp ce tijele suspendate pot fi schimbate pentru a crea mai multe configurații care se potrivesc cel mai bine spațiului dvs

 Rama de colaj este o decorare de perete atrăgătoare și modernă, poate fi utilizată singură sau în combinație cu un alt cadru

 Evitați daunele cauzate de agățarea mai multor rame de tablouri pe perete. Piesa necesită două găuri de șurub pentru a atârna 5 cadre (hardware de montare inclus).

Detalii:

Dimensiunea totală: 70 cm L X 79 cm Î X 3 cm A

Dimensiune imagine/fotografie compatibilă: 5 x 7 cm; 4 x 6 cm

Greutatea totală a produsului: 3 kg

Număr de cadre: 5

Material: otel 

Material de protecție foto: sticlă
Orientare: orizontală și verticală
Forma: dreptunghilar

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.