Cablu pentru computer/scaner/imprimanta PNGKNYOCN, 9 pini, PVC, negru, 34 cm

79,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 14
Cod produs - SKU SX0018G86N1

Descriere

Cablul convertor DB9 mamă - mamă unghi stânga la dreapta poate conecta un dispozitiv cu un conector tată cu 9 pini la un cablu cu conector tată cu 9 pini, astfel încât setările de date ale dispozitivului să poată fi modificate. Acesta este un adaptor de trecere, nu este potrivit pentru unele cabluri seriale care necesită conexiuni încrucișate sau nule. Designul cotului se poate potrivi cablajului în diferite spații înguste, făcând cablarea mai flexibilă și poate folosi și colțuri, spații mici pentru a se roti, fără a îndoi liniile, iar șuruburile îndoite ale conectorului pot oferi o conexiune rapidă și ușoară de fiecare dată.

Detalii:

Material; PVC

Culoare: negru

Dimensiuni: 34 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.