Bucatarie pentru copii Outdoor Fun Deluxe gri

350,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 1000176936

Descriere

Bucătăria de grădină pentru copii „Fun” Outdoor Deluxe pentru nisip, apă și nămol este potrivită pentru copii de la 18 luni la 8 ani și poate ține până la 25 kg. Bucătăria este fabricată din lemn masiv de înaltă calitate, robust, rezistent la intemperii. Bucătăria gri pentru copii este deosebit de durabilă și oferă băieților și fetelor distracție pentru a se juca afară în grădină, pe terasă și în interior. În timpul iernii, bucătăria de grădină poate fi transformată într-o masă artizanală ideală, cu loc de depozitare pentru pixuri, plastilină și obiecte artizanale. Bucătăria versatilă de grădină pentru copii poate fi folosită ca masă de lucru sau masă de joacă și, datorită celor două capace amovibile, de asemenea, ca masă de noroi. Cele două căzi de plastic care se potrivesc și se pot detașa (HxLxD: fiecare 9 x 38,5 x 32 cm) realizate din plastic rezistent integrat sub huse sunt ideale pentru joacă și sunt ușor de curățat. O suprafață mare de depozitare sub căni de plastic și o placă de depozitare de deasupra (H: 79 cm) oferă spațiu de depozitare. Un cârlig practic servește ca suspensie pentru accesorii. Construcția stabilă fără șuruburi vizibile în plăcile superioare și colțurile rotunjite pentru copii asigură o siguranță optimă pentru cei mici. Dimensiunile bucătăriei de grădină sunt: ​​(HxLxL) 88,5 x 89,5 x 35 cm.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.