Brad artificial de Craciun Brunswick, plastic, verde, 150 x 150 x 210 cm

918,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PEAEI1688.66356369C

Descriere

Acest brad de Crăciun de la Festive este grozav pentru cei care doresc să-și intensifice decorul festiv cu decorațiuni de calitate premium și alegerea perfectă pentru un Crăciun distractiv în familie. Fabricat din plastic rezistent și durabil, acest copac vă va impresiona cu siguranță oaspeții în acest sezon de sărbători.

Clasicul brad brunswick va fi o piesă centrală elegantă pentru decorațiunile tale de Crăciun. Nicio gospodărie festivă nu este completă fără această decorație iconică de Crăciun și vine într-o schemă elegantă de culoare verde, care va arăta grozav în orice casă. Cu 1410 de varfuri care împodobesc acest copac, cu siguranță va arăta minunat. Dimensiunea il face ideal pentru plasarea in camera de zi, sufragerie sau hol.

Detalii: 

Culoare: verde

Material: plastic

Dimensiune: 150 x 150 x 210 cm

Numar varfuri: 1410

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.