Bol pentru caini/pisici PETEMPO, cauciuc, roz, 16 cm

22,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001MUHPSF

Descriere

Bol anti-glutton pentru câini și pisici: acest bol pentru câini are un interior curbat care împiedică câinii și pisicile să bea și să înghită cantități mari de alimente la un moment dat, încetinește hrănirea rapidă și împiedică animalul să mănânce prea repede și să provoace probleme precum balonarea și disconfortul. Funcția anti-alunecare: acest bol anti-alunecare pentru câini are o bază de cauciuc, cauciucul antiderapant împiedică vasul să se miște pe podea sau să se răstoarne, iar picioarele de cauciuc ale vasului anti-scuturare pot fi îndepărtate ușor și rapid pentru curățare. Capacitate mare Acest bol de câine anti aviditate are un diametru inferior de 20cm, un diametru al vasului de 16cm, o înălțime de 6cm și o capacitate de 250g, care poate satisface volumul alimentar al animalelor mici și mijlocii, un castron de dietă mare.

Detalii:

Material; cauciuc

Culoare: roz

Dimensiuni: 16 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.