Bol decorativ Sciotodale, aluminiu, argintiu, 17 x 131 x 26 cm

702,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PEERV2351.77739272C

Descriere

Designul acestui bol impresionează prin eleganța sa simplă. Decorați vasul cu flori artistice de mătase în culori armonioase. Atemporal, creează accente fermecătoare.

Adaugă o notă modernă decorului camerei tale cu acest bol decorativ care poate fi așezat pe măsuțe de cafea pentru sufragerie, masă de bucătărie, blat de bucătărie, masă de consolă, hol sau ca decor de masă pentru intrare. Cu designul său alungit, este tava perfectă pentru a-ți ține fructele, bile decorative, potpourri sau alte accente decorative.

Oferă frumusețea decorului de lux. Cadouri perfecte pentru încălzirea casei, cadouri pentru ziua mamei, aniversare, nuntă și cadouri pentru inaugurarea casei.

Cu dimensiunile sale alungite, se poate potrivi cu ușurință pe majoritatea meselor sau a mantalei de șemineu și devine punctul focal al camerei, făcându-l accentul perfect în orice casă modernă și contemporană.

Detalii: 

Culoare: argintiu

Material: aluminiu

Dimensiune: 17 x 131 x 26 cm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.