Birou Franka, PAL/metal, alb/natur, 76 x 140 x 60 cm

498,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PICQY1180.75702386C

Descriere

Optează pentru funcționalitate și stil cu Biroul Franka. Realizat dintr-o combinație durabilă de PAL și metal, acest birou alb/natur de 76 x 140 x 60 cm este alegerea ideală pentru spațiul tău de lucru sau de studiu. Cu un design simplu și elegant, biroul oferă un spațiu generos pentru activitățile tale zilnice. Blatul său spațios îți permite să îți organizezi eficient documentele și echipamentele de lucru, în timp ce designul său modern se integrează perfect în orice decor interior. Alege funcționalitatea și eleganța pentru zona ta de lucru cu Biroul Franka.

Detalii: 

Culoare: alb/natur

Material blat: PAL

Material cadru: metal

Dimensiune: 76 x 140 x 60 cm

Forma: dreptunghiulara

Capacitate de incarcare: 40 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.