Biblioteca tip scara Hadley, PAL melaminat/ metal, alb marmorat/ auriu, 60 x 22 x 174 cm

705,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT21ASG61-138

Descriere

Această bibliotecă va adăuga o combinație de stil clasic-modern în camera dvs. de studiu, cu designul său unic. Piesele de cadru metalic în formă de cilindru, montate pe perete, îl fac robust, elegant și durabil. Rafturile pe 5 niveluri vă vor permite să vă afișați cărțile așa cum doriți. Datorită designului său special, îl puteți plasa în orice parte a camerei și îi puteți regla poziția. Poate fi montat cu ușurință pe perete (hardware de montare pe perete inclus). Este fabricat din plăci aglomerate acoperite cu melamină de calitate A cu grosimea de 18 mm și bandată cu bandă pentru margini din PVC de primă clasă. Cadrul bibliotecii este construit din metal industrial. Cadrul metalic este acoperit cu vopsea statică industrială rezistentă la zgârieturi și la impact. În general, este fabricat folosind materiale ecologice și ecologice certificate TSE.

Detalii:

Dimensiuni:: lungime 60 cm/ latime 22 cm/ inaltime 174 cm
Greutate: 11.0 Kg
Material: 100% PAL melaminat, metal
Culoare: alb, auriu

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.