Biblioteca Chane, PAL/lemn masiv, alb/antracit, 35 x 30 x 161 cm

276,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PRLKY1124.40592074C

Descriere

Căutați o soluție de depozitare practică și elegantă pentru casa sau biroul dvs.? Atunci această bibliotecă elegantă de sine stătătoare este potrivită pentru tine. Indiferent dacă doriți să vă organizați cărțile, să vă expuneți plantele sau doar să adăugați o notă de stil spațiului dvs., acest raft este alegerea perfectă. Cu designul său modern și contemporan, se potrivește în orice interior. Biblioteca este perfectă pentru a vă prezenta cărțile, plantele și obiectele decorative preferate într-un mod atrăgător din punct de vedere vizual. Creați-vă propriul aspect unic prin amestecarea și potrivirea articolelor pe diferite niveluri. Raftul este completarea perfectă pentru orice casă sau birou.

Detalii: 

Culoare: alb/antracit

Material: PAL/lemn masiv

Dimensiune: 35 x 30 x 161 cm

Numărul de niveluri de stocare: 5

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.