Bec smart CROWN, LED, RGB, E27, 360°, 4W, metal/sticla, 9,5 x 13,5 cm

56,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 58
Cod produs - SKU SB087V1XQJ5

Descriere

Unghiul fasciculului: 360°. Această ultimă generație prezintă unghiul maxim de radiație, deoarece nu este instalată nicio bază din plastic. Culoarea, luminozitatea, controlul timpului și alte funcții pot fi gestionate prin aplicație și control vocal cu Amazon Alexa, Siri și Google Assistant prin Wi-Fi de 2,4 GHz.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: metal/plastic

Dimensiune: 9,5 x 13,5 cm

Soclu: E 27

Putere: 4 WATT;

Flux luminos: 200 lumeni; 

Clasa energetica A+; 

16 milioane de culori

Iluminat și medii. Puteți schimba 8 scene de lumină prestabilite în modul petrecere, lectură, somn, timp liber în funcție de nevoile dvs. sau puteți crea propria scenă și dați frâu liber creativității. De asemenea, puteți seta de mai multe ori pentru a aprinde și stinge luminile în funcție de timpul prestabilit dorit. Calendarul se poate repeta zilnic sau săptămânal.

Telecomandă. Indiferent dacă sunteți acasă sau pe drum, puteți controla de la distanță pornirea și oprirea lămpii Smart Life instalând aplicația Smart Life pe telefon sau tabletă. Doar stabiliți un program pentru lampa inteligentă sau creați diferite grupuri pentru a controla luminile din casa dvs. Funcționează cu rețeaua Wi-Fi de 2,4 GHz.

Control vocal. Acest bec Smart WiFi funcționează cu Amazon Alexa, Google Assistant și IFTTT. Pur și simplu dați o comandă vocală pentru a porni/opri becul sau reglați întrerupătorul pentru a comuta la o anumită lumină de culoare, după cum este necesar. Nu este nevoie de hub, nu este nevoie de abonament și ușor de instalat.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.