Banner pentru sosirea toamnei Generic, textil, multicolor, 17 x 500 cm

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 40
Cod produs - SKU PX001TQDB3F

Descriere

Bannerul pentru sosirea toamnei Generic este alegerea perfectă pentru a aduce un strop de culoare și atmosferă festivă în decorul tău. Fabricat din material textil de înaltă calitate, acest banner multicolor are dimensiunile generoase de 17 x 500 cm, oferindu-ți posibilitatea de a-l utiliza în diverse moduri pentru a marca venirea sezonului toamnei. Designul său vibrant și tematic al toamnei, cu frunze colorate și alte elemente specifice, adaugă un aer festiv și cald oricărui spațiu. Fie că îl folosești pentru a decora peretele din living, ferestrele sau alte zone din casa ta, acest banner este sigur să atragă privirile și să creeze o atmosferă plăcută și primitoare.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: textil

Dimensiune: 17 x 500 cm

Detalii

SKU
PX001TQDB3F

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.