Arzator cu gaz pentru camping Besudo, otel inoxidabil, argintiu/portocaliu, 155 x 80 mm

69,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001HDVF3N

Descriere

Putere puternică de 3500 W - aragazul de camping cu putere de 3500 W oferă mai multe posibilități de gătit atunci când campați și faceți drumeții. Soba de camping cu gaz Besudo aduce un litru de apă să fiarbă în 3 minute. Fie că este vorba de o ceașcă de cafea fierbinte sau de un castron de paste delicioase, totul este la îndemână. Design practic: designul de protecție împotriva vântului protejează împotriva vântului și îmbunătățește eficiența arderii și economisește energie. Soba cu gaz Camp este proiectată cu o aprindere piezo electrică practică, care, împreună cu regulatorul mare, asigură că arzătorul cu gaz este ușor de utilizat.

Detalii:

Material; otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Dimensiuni: 155 x 80 mm

Putere: 3500W

Consumul de gaz: 150g pe oră (sub starea puterii maxime de foc)

Max. Sarcină maximă: 20 KG

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.