Aplica de perete Mercury Row, metal, negru/auriu, 56 x 20 x 17 cm

150,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PQYUT1997.55829966A

Descriere

Transformați-vă spațiul cu stil industrial Această lampă de perete rafinată va adăuga o notă de eleganță industrială în orice cameră. Cu corpul său subțire din fier și designul atemporal, această lampă este completarea perfectă pentru casa sau biroul dvs. Ambianță caldă și elegantă Lampa de perete iese în evidență pentru culoarea sa neagră, care adaugă o notă de sofisticare în orice cameră. Conceptul său minimalist și industrial se integrează fără efort în orice interior, fie el modern sau tradițional. Iluminați-vă spațiul cu o lumină caldă și primitoare pentru a crea o ambianță confortabilă, dar elegantă.

Detalii:

Material: metal

Culoare: negru/auriu

Dimensiuni: 

 Diametru: 20 cm

Înălțime: 56 cm

Diametrul capacului: 20 cm

Înălțimea capacului: 17 cm

Diametrul plăcii de bază: 12 cm

Înălțimea plăcii de bază: 3 cm

Tip de priză: E 27 Max 40 W

Cod ip: IP20.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.