Aplica de perete Crank, metal, auriu, 16,5 x 6 x 10 cm

156,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PLYTB1067.25510650C

Descriere

Lampa tubulară cu iluminare în sus și în jos servește ca lumină decorativă sau de orientare și creează o atmosferă confortabilă și un iluminat stilat în capul patului, pe hol, lângă canapea sau între poze. Această lampă de perete impresionează prin aspectul său realizat din metal cu folie aurie. Pentru iluminatul cu economie de energie, este recomandabil să folosiți becuri LED. Sunt o alternativă ideală la lămpile cu halogen convenționale și permit economii de energie de până la 80%. Becurile LED vă oferă, de asemenea, avantajul unei durate lungi de viață, produc mai puțină căldură și protejează mediul în același timp.

Detalii: 

Culoare: auriu

Material: metal

Dimensiune: 16,5 x 6 x 10 cm

Numar lumini: 2

Tip soclu: GU10/Bi-Pin

Grad de protecție IP: 20

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.