Album pentru colectia de carduri DLUFYEI, polipropilena/metal, multicolor, 18 x 24 x 5 cm

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 48
Cod produs - SKU SX001OOD4MZ

Descriere

De ce ne place: echipați colecția de carduri cu cardurile de album DLUFYEI! Fie că sunteți un colecționar pe termen lung sau un entuziast nou, album album carte este alegerea pentru depozitare în condiții de siguranță și de protecție a colecției dumneavoastră. Designul perfect vă permite să țineți până la 400 de cărți, un total de 50 de pagini, iar dimensiunea fiecărui buzunar mic de cărți este de 2,7 inci x 3,6 inci. Îmbunătățiți experiența de colectare: acest album perfect de cărți de colecție vizualizați cărțile valoroase pe ambele părți. Manșonul cardului este realizat din polipropilenă transparentă, care este durabilă în calitate și poate preveni decolorarea sau deteriorarea. Acest liant cu 3 inele vă permite, de asemenea, să adăugați sau să ștergeți cu ușurință pagini, dacă este necesar, astfel încât colecția să poată continua să crească.

Detalii:

Material: polipropilena/metal

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 18 x 24 x 5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.