Alarma fara fir pentru usi/ferestre Besimlive, plastic, argintiu/alb

70,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX001N07Z5H

Descriere

Primiți notificări de aplicație în timp real sau anunțuri Alexa atunci când ușile, cutiile poștale, ferestrele sau alte dispozitive de deschidere sunt deschise.

Detalii: 

Există trei moduri de alarmă: lumină și sunet, doar sunet și lumină (mute) și puteți selecta cu ușurință modul de alarmă al senzorului de contact prin intermediul aplicației.

Lumină de noapte încorporată, pornește/oprește lumina rece de noapte conform planului, poți chiar să ceri Alexa sau Asistentului Google să o pornească și să o oprească prin voce

32 de melodii de înaltă calitate și 7 culori din care să alegeți, personalizați culoarea intermitentă și tonul de alarmă pentru senzorul de contact

Semnalele radio pot fi transmise de la senzorul de contact la soneria de interior și pot fi auzite în toată casa.

Inainte de a descarca aplicatia Smart Life verificati urmatoarele aspecte: 

1. Locul în care doriți să instalați soneria ar trebui să fie acoperit de WiFi de acasă. Vă rugăm să plasați soneria cât mai aproape posibil de routerul WiFi de acasă. Puteți verifica semnalul Wi-Fi cu un smartphone.

2. Smartphone-ul dvs. trebuie să fie conectat la același WiFi la care se va conecta soneria, acceptă doar rețele 2.4G.

3. Asigurați-vă că Bluetooth-ul smartphone-ului dvs. este pornit.

4. Asigurați-vă că soneria este în modul de configurare a rețelei, indicatorul roșu Wi-Fi ar trebui să clipească rapid când clipește încet, țineți apăsat și apăsați butonul „ton de apel” timp de 5 secunde pentru a intra în modul de configurare a rețelei.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.