Protectie balcon impotriva vantului si UV AofeiGa, multicolor, polietilena, 0,9 x 5 m

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001GH5E9V

Descriere

 Acest tip de placare a balconului este realizat din polietilenă de înaltă densitate de 200 g/m2, care poate bloca 90% din vizibilitate și vă oferă vizibilitate și protecție solară. Pe balcon vă puteți bucura de un timp privat plăcut, fără să vă faceți griji că vă veți pierde intimitatea. Ușor, respirabil, rezistent la vânt, rezistent la vârstă și poate bloca 95% din razele ultraviolete dăunătoare. Este realizat din materiale 100% noi și nu are gust. Are rezistență la intemperii, rezistență la abraziune, în special rezistență la rupere. Poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Detalii:

Material: polietilenaa

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 0,9 x 5 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.