Regulamentul Giveaway

1. Organizator

Concursul este realizat de catre Societatea EUROARLL SALES SRL, cu sediul în Sat Madei 219, Comuna Borca, Neamt.

2. Perioada de desfășurare

Concursul se desfasoara in perioada 14 Februarie 2021 – 24 Februarie 2021, ora 23:59, datele de incepere sau finalizare pot fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului.

Extragerea va avea loc pe data de 25 Februarie 2021, data de extragere poate fi modificata din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului sau erori tehnice.

3. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginilor de Instagram @chilipirulzilei si Facebook @chilipirul

4. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei. Inscrierea la concurs se poate face atat pe Instagram cat si pe Facebook, iar numarul comentariilor cu persoane diferite este nelimitat.

Angajatii firmei EUROARLL SALES SRL nu vor putea participa la concurs.

5. Premiul

Premiul Concursului este oferit de catre EUROARLL SALES SRL pentru fiecare platforma (Facebook si Instagram) si consta intr-un Dressing cu 4 usi, lemn de pin, in valoare de 2.665,00 Lei fiecare.

Va fi extras 1 castigator pentru Facebook si 1 castigator pentru Instagram. In cazul in care castigatorul este acelasi pe ambele platforme se va face o noua extragere dintre participantii de pe Instagram.

Castigatorii vor fi extrasi in data de 25 Februarie 2021 prin intermediul website-ului https://commentpicker.com/business-instagram.php cu posibilitatea de modificare a site-ului in cazul in care apar erori tehnice neprevăzute.

6. Condiții de participare

Extragere la sorti pentru a intra in cursa pentru castigarea premiului mentionat mai sus:

a) Like and follow contul de Instagram @chilipirulzilei sau contului de Facebook @chilipirul

b) Posteaza imaginea concursului pe story-ul tau (Facebook sau Instagram, la alegere) cu tag @chilipirul sau @chilipirulzilei

c) Eticheteaza doi prieteni intr-un comentariu.

Participantul trebuie sa aiba contul public (in ziua extragerii, adica 25 Februarie 2021, pentru a verifica daca a urmat toti pasii)

Daca la desemnarea castigatorului, acesta nu a urmat toti pasii concursului, ne rezervam dreptul de a extrage un alt castigator.

7. Regulamentul concursului

7.1. Deciziile de acordare a premiului apartine in totalitate brandului EUROARLL SALES SRL, In aceasta campanie nu au voie sa participe angajatii EUROARLL SALES SRL si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.

7.2. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.

7.3. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.

7.4. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

7.5. Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire.

7.6. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat regulamentul prezentat, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat al unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului regulament.


Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

1. Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma EUROARLL SALES SRL prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

2. Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor EUROARLL SALES SRL: https://www.chilipirul-zilei.ro/info/confidentialitate