Regulament Concurs

 1. Organizator

Concursul este organizat de către societatea EUROARLL SALES S.R.L. cu sediul în Mădei, nr. 219, comuna Borca, județul Neamț.

 1. Perioada de desfășurare

Concursul se desfășoară în perioada 19.04.2021-29.04.2021.*

*Datele de începere sau finalizare pot fi modificate din pricina unor eventuale împrejurări excepționale, independente de voința organizatorului.

Extragerea va avea loc pe data de 30.04.2021.*

*Data de extragere poate fi modificată din pricina unor eventuale împrejurări excepționale sau erori tehnice, independente de voința organizatorului.

 1. Locul desfășurării concursului

Concursul este organizat și de desfășoară pe teritoriul României, prin intermediul paginii de Facebook Chilipirul Zilei.

 1. Dreptul de a participa la concurs

Poate participa la concurs orice persoană fizică cu vârsta de peste 18 ani și cu domiciliu sau reședința pe teritoriul României.

Nu au dreptul să participe la concurs angajații EUROARLL SALES S.R.L., precum și rudele de gradul întâi și afinii (soț/soție) acestora.

 1. Premiu

Premiul concursului  este un set format din Pendul Malone și Masă Andas Niss și este oferit de către EUROARLL SALES S.R.L.

Pendul Malone: https://www.chilipirul-zilei.ro/cumpara/pendul-malone-lemn-45-x-45-x-45-cm-25376

Masă Andas Ness: https://www.chilipirul-zilei.ro/cumpara/masa-rotunda-andas-niss-lemn-de-frasin-135-x-75-cm-26435

Va fi extras 1 câștigător.

Câștigătorul va fi extras în data de 30.04.2021 prin intermediul website-ului https://random-comment-picker.iconosquare.com/commentpicker  Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica site-ul în cazul în care apar erori tehnice neprevăzute. În acest caz, participanții vor fi anunțați despre modificare în aceeași zi, prin intermediul paginii de Facebook Chilipirul Zilei.

EUROARLL SALES S.R.L. nu va acorda câștigătorului contravaloarea în bani a premiului.

Câștigătorul nu poate pretinde un alt premiu în afara celui câștigat.

 1. Condiții de participare și extragerea câștigătorului

Pentru a participa la concurs trebuie să urmezi următorii pași:

 1. Să te abonezi la newsletter-ul Chilipirul Zilei. Poți să te abonezi în una dintre cele 3 modalități
 1. Prin completarea rubricilor din secțiunea „Abonează-te la newsletter” de pe site-ul chilipirul-zilei.ro
 2. Prin completarea rubricilor din pop-up-ul de abonare la newsletter
 3. Prin bifarea căsuței corespunzătoare abonării în momentul plasării unei comenzi pe site-ul chilipirul-zilei.ro
 1. Pentru mai multe detalii privind politica de procesare a datelor cu caracter personal, vă rugăm consultați secțiunea dedicată de pe site: https://www.chilipirul-zilei.ro/info/confidentialitate

 2. Să postezi în secțiunea de comentarii a postării privind concursul o poză a unui produs care îți place de pe site-ul nostru

Prin înscrierea la concurs participantul declară că este de acord să transmită către organizator adresa de e-mail cu care s-a abonat la newsletter pentru validarea extragerii.

Dacă la momentul validării câștigătorului, organizatorul constată că acesta nu a urmat toți pașii concursului, organizatorul își rezervă dreptul de a extrage un alt câștigător.

Vor fi eligibili pentru extragere doar participanții care îndeplinesc toate condițiile de participare. Dacă din cauza setărilor de confidențialitate/Privacy ale participanților sau din orice alt motiv comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alți participanți, organizatorul își rezervă dreptul de a nu include în concurs participantul aflat în această situație.

EUROARLL SALES S.R.L. nu răspunde pentru conținutul publicat pe Facebook de către participanți.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula participarea concurenților care editează comentariile postate sau care folosesc un limbaj licențios.

Deciziile de acordare a premiului aparțin în totalitate EUROARLL SALES S.R.L..

Participarea la acest concurs presupune cunoașterea și acceptarea expresă și neechivocă a prezentului regulament.

Participanților nu le este impusă nicio taxă de participare la prezentul concurs.

Câștigătorul trebuie să confirme printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Chilipirul Zilei în maximum 24 de ore de la data notificării pe pagină, faptul că a primit notificarea câștigării premiului, să confirme îndeplinirea condițiilor de participare și să ofere pentru validare următoarele date: numele complet, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu și dovada faptului că nu este minor (copie după CI).

În cazul în care câștigătorul a furnizat date false de identificare, acesta neputând fi identificat în baza datelor furnizate către organizator, pierde dreptul de a revendica premiul.

Orice eventuale contestații, inclusiv privind modul de validare și acordare a premiului, poate fi formulată în scris de către participant și transmisă pe adresa de e-mail office@chilipirul-zilei.ro. Contestația va fi soluționată în termen de maximum 15 zile lucrătoare de la primire.

 

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Prin comunicarea datelor personale în modalitățile indicate prin Regulament, participanții prezentului concurs își exprimă acordul expres și neechivoc pentru ca datele lor personale să intre în baza de date a organizatorului în vederea efectuării extragerii, validării și atribuirii premiului.

Prin abonarea la Newsletter, participanții declară că au citit și sunt de acord cu procesarea datelor cu caracter personal necesare pentru comunicarea newsletter Chilipirul Zilei.

Securitatea și confidențialitatea datelor

Datele prelucrate de către operator sunt stocate într-o bază de date computerizată proprie, la care au acces doar angajații operatorului. Operatorul își ia angajamentul de a nu înstrăina unei părți terțe aceste informații și să nu le folosească în alte scopuri decât cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurată prin intermediul parolelor sistemului informatic și lipsa accesului extern la baza de date. Mai multe informații despre politica de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal de către EUROARLL SALES S.R.L.: https://www.chilipirul-zilei.ro/info/confidentialitate