Regulament concurs Facebook

Regulamentul concursului „Dă sfoară în țară prietenilor tăi despre prețurile super mici de pe Chilipirul-zilei.ro!” susținul pe contul de Facebook al siteului www.chilipirul-zilei.ro.


Art.1 Concursul este organizat de EUROARLL SALES SRL cu sediul social în Sat Madei 219, Comuna Borca, Neamt, CIF RO39198427. Concursul se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derularii campaniei.

 

Art. 2. Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 17.07.2020 – 24.07.2020 pe pagina de facebook a site-ului www.chilipirul-zilei.ro  


Art. 3. Mecanismul campaniei

Pentru a participa la concursul "Dă sfoară în țară prietenilor tăi despre prețurile super mici de pe Chilipirul-zilei.ro!" oferit de Chilipirul-zilei.ro utilizatorii trebuie sa tag-uiasca intr-un comentariu sau mai multe la postarea ce anunta concursul, numele prietenilor pe care vor sa ii instiinteze despre preturile mici de pe site-ul www.chilipirul-zilei.ro. O persoana poate comenta de mai multe ori, iar tag-urile din comentarii vor fi cumulate. Postarea participantului trebuie sa fie publica, iar tag-urile active. 


Art.4. Desemnarea castigatorului

Pentru desemnarea castigatorilor se vor lua in calcul primii 5 utilizatori cu cele mai multe persoane tag-uite. Anuntul castigatorilor se va face in data de 27.07.2020, iar castigatorii vor fi contactati prin intermediul platformei de socializare facebook.com. Data limita pentru revendicarea premiilor este 27.08.2020. In cazul in care unul din premii nu este revendicat pana la aceasta data, se va efectua o extragere la sorti cu ajutorul site-ului www.random.org.


Art. 5. Premii


Locul 1: Set Luxor Lounge

Locul 2: Sezlong Nilo polipropilena gri

Locul 3: Masa pliabila de gradina

Locul 4: Sac de dormit Discovery

Locul 5: Set de 26 piese pentru picnic Tesco


Art. 6. Dreptul de participare

Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii Organizatorului, precum şi cei ai partenerilor acestuia, care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului, si nici pana la rudele de gradul I ale persoanelor fizice generic individualizate anterior. In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente romane de la sediul Organizatorului.

 

Art. 7. Acordarea premiilor

In cazul in care castigatorul este minor sau o persoană lipsita de capacitate de exercitiu sau cu capacitate de exercitiu restransa, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului numai daca este insotit de un parinte sau de reprezentantul legal; acesta din urma va semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului precum si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legate de premiul obtinut.


Art.8. Limitarea raspunderii

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarea producandu-si efectele din momentul publicarii respectivei informatii pagina de internet www.chilipirul-zilei.ro