Regulament concurs Facebook „50 de câștigători pentru 50 000 de urmăritori!”

Regulamentul concursului „50 de câștigători pentru 50 000 de urmăritori!” susținul pe contul de Facebook al site-ului www.chilipirul-zilei.ro.


Art.1 Concursul este organizat de EUROARLL SALES SRL cu sediul social în Sat Madei 219, Comuna Borca, Neamt, CIF RO39198427. Concursul se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derularii campaniei.

 

Art. 2. Durata concursului si aria de desfășurare

Concursul se desfășoară in perioada 15.11.2022 – 22.11.2022, pe pagina de Facebook a site-ului www.chilipirul-zilei.ro  


Art. 3. Mecanismul campaniei

Pentru a participa la concursul „50 de câștigători pentru 50 000 de urmăritori!” oferit de Chilipirul-zilei.ro utilizatorii trebuie sa scrie intr-un comentariu la postarea ce anunta concursul, numele produsului preferat de pe site-ul www.chilipirul-zilei.ro. Postarea participantului trebuie sa fie publica.


Art.4. Desemnarea castigatorului

Numarul castigatorilor este de 50. Pentru desemnarea acestora se va folosi www.commentpicker.com, program de extragere aleatorie a castigatorilor. Anuntul castigatorilor se va face in data de 24.11.2022, iar castigatorii vor fi contactati prin intermediul platformei de socializare facebook.com. 


Art. 5. Premii

50 de seturi compuse din produsele:

1x Lumanare parfumata La Jolíe Muse, ceara de soia, alb/verde/auriu, 7,8 x 9,3 cm

1x Set de 3 tavi de gatit Tesco, antiaderente, 28 cm/ 33 cm/ 38 cm

1x Perna cu spuma de memorie maruntita Karll, alb, 50 x 70 cm


Art. 6. Dreptul de participare

Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii Organizatorului, precum şi cei ai partenerilor acestuia, care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului, si nici pana la rudele de gradul I ale persoanelor fizice generic individualizate anterior. In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente romane de la sediul Organizatorului.

 

Art. 7. Acordarea premiilor

In cazul in care castigatorul este minor sau o persoană lipsita de capacitate de exercitiu sau cu capacitate de exercitiu restransa, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului numai daca este insotit de un parinte sau de reprezentantul legal; acesta din urma va semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului precum si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legate de premiul obtinut.


Art.8. Limitarea raspunderii

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarea producandu-si efectele din momentul publicarii respectivei informatii pagina de internet www.chilipirul-zilei.ro