Regulamentul concursului „Super Concurs” susținut pe Pagina de Facebook a site-ului www.chilipirul-zilei.ro.

Art.1 Concursul este organizat de EUROARLL SALES SRL cu sediul social în Sat Madei 219, Comuna Borca, Neamt, CIF RO39198427. Concursul se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derularii campaniei.

Art. 2. Durata concursului si aria de desfășurare
~
UPDATE introdus in 21 Martie: Concursul se va desfășura între 21 Februarie și 21 Aprilie 2024.

În urma feedback-ului primit, durata concursului este prelungită pentru a include mai multe oportunități de participare și expunere. Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a site-ului www.chilipirul-zilei.ro, precum și pe platforma TikTok, pentru a permite o participare mai largă și o vizibilitate crescută.

~

21 Februarie și 21 Martie 2024 pe pagina de Facebook a site-ului www.chilipirul-zilei.ro.

Art. 3. Mecanismul campaniei

~
UPDATE introdus in 21 Martie:

Pentru a participa la „Super Concurs”, utilizatorii trebuie să:

  1. Cumpere 1 Mystery Box în perioada campaniei.
  2. Posteze un singur clip în care deschid Mystery Box-ul pe pagina lor personală de Facebook și/sau pe TikTok.
  3. Adauge în descrierea clipului hashtagul #chilipirulzilei.
  4. Eticheteze pagina @chilipirul zilei cu 64k de urmăritori❤️ pe Facebook sau menționeze aceeași pagină în descrierea de pe TikTok.

~

Pentru a participa la concursul „Super Concurs” oferit de Chilipirul-zilei.ro utilizatorii trebuie sa:
1. Cumpere 1 Mystery Box în perioada campaniei
2. Posteze pe pagina personală un singur clip în care deschide Mystery Box-ul
3. Adaugă în descrierea clipului hastagul #chilipirulzilei
4. Etichetează pagina @chilipirul zilei cu 64k de urmăritori❤️


Art.4. Desemnarea câștigătorului

~
UPDATE introdus în 21 Martie: Participanții pot alege să posteze clipul pe ambele platforme (Facebook și TikTok) pentru a crește vizibilitatea și șansele de câștig. Vizualizările de pe ambele platforme se vor cumula pentru fiecare participant în parte, dublând astfel șansele de câștig. Organizatorul va calcula vizualizările combinate și va actualiza clasamentul în consecință, desemnând 3 câștigători în data de 22 Aprilie 2024.
~

Pentru desemnarea câștigătorilor se vor lua in calcul:
- clipurile cu cele mai multe vizualizări in data de 22 Martie 2024 când vom extrage 3 câștigători*!

*În cazuri excepționale, pot apărea întârzieri în anunțarea câștigătorilor.


Art. 5. Premii

Locul 1: Masina de spalat rufe Beko WMB71643PTS1, 15 programe, afisaj digital, alb/negru, 7 Kg

Locul 2: Frigider incorporabil Beko B 1754 FN, clasa de energie E, alb, 86,6 x 54,5 x 54,5 cm, 97 L

Locul 3: Cuptor electric incorporabil Flavel FLIE22300X, otel inoxidabil/sticla, argintiu/negru, 59,4 x 59,5 x 56,7 cm, 71 L


Art. 6. Dreptul de participare

Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii Organizatorului, precum şi cei ai partenerilor acestuia, care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului, si nici pana la rudele de gradul I ale persoanelor fizice generic individualizate anterior. In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente romane de la sediul Organizatorului.

Art. 7. Acordarea premiilor

In cazul in care castigatorul este minor sau o persoană lipsita de capacitate de exercitiu sau cu capacitate de exercitiu restransa, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului numai daca este insotit de un parinte sau de reprezentantul legal; acesta din urma va semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului precum si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legate de premiul obtinut.

Art.8. Limitarea raspunderii

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarea producandu-si efectele din momentul publicarii respectivei informatii pagina de internet www.chilipirul-zilei.ro

Art. 9.  Modificări și Clarificări  

Organizatorul se angajează să ofere clarificări suplimentare dacă apar întrebări sau nelămuriri cu privire la noile modificări ale regulamentului. Toate comunicările oficiale vor fi făcute publice pe pagina de Facebook a Chilipirul-zilei.ro și pe contul oficial de TikTok.