Regulamentul campanie „Purificator Cadou” valabilă pe site-ul chilipirul-zilei.ro.
Art.1 Campania este organizată de EUROARLL SALES SRL cu sediul social în Sat Madei 219, Comuna Borca, Neamt, CIF RO39198427. Aceasta se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti clienții calificați pentru a beneficia de aceasta. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derulării campaniei.

Art. 2. Durata campaniei si aria de desfășurare

Campania „Purificator Cadou” se desfășoară in perioada 01– 31.07.2024, denumită în continuare "perioada campaniei", pe site-ul chilipirul-zilei.ro.  

Art. 3. Mecanismul campaniei și politica de retur

Comenzile plasate pe perioada campaniei pe site-ul www.chilipirul-zilei.ro cu o valoare minima de 350 lei vor primi cadou un purificator de aer Hanseatic.

Cadoul oferit se va livra împreună cu produsele comandate. In cazul in care clientul doreste sa returneze partial sau total produsele comandate, daca valoarea comenzii pastrate este mai mica de 350 lei, clientul este obligat sa returneze si produsul primit cadou, adica Purificatorul de aer Hanseatic.

Art. 4. Produsul oferit cadou

Actualizare regulament in 05 iulie 2024

La epuizarea stocului pentru purificatorul initial oferit cadou, se va oferi  Purificatorul de aer Hanseatic, metal/plastic, alb/negru, 70 x 37 x 37 cm


Se oferă cadou tuturor celor care plasează o comandă de minim 350 de ron în perioada campaniei purificatorul de mai jos, în limita stocului disponibil. Organizatorul își rezervă dreptul de a schimba produsul oferit cadou în cazul în care stocul produsului inițial se epuizează. 

Purificator de aer Hanseatic KJ505, filtru HEPA+carbon, plastic, alb/argintiu/negru, 55 x 45 x 24 cm

Art.5. Limitarea raspunderii

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarea aplicandu-se din momentul publicarii respectivei informatii pe pagina de Facebook www.chilipirul-zilei.ro