Zgarda pentru caine Amai Keto, nailon, maro, marimea M

43,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SB09MCXXXVS

Descriere

Convenabil și ușor de controlat: gulerele de câine în stil militar cu mânere D-ring vă mențin câinele ferm în lesă. Te poate ajuta să preiei mai mult control asupra câinelui tău pentru a face față diferitelor situații. Indiferent dacă câinele tău traversează strada, merge la veterinar, patrulează, vânează sau este instruit, acest guler îl face să simtă comanda ta. Exclusiv Velcro: Gulerul nostru tactic de câine vine cu două patch-uri Velcro care se potrivesc cu dimensiunea gulerelor noastre militare. Spre deosebire de alte curele Velcro, ele nu sunt prea mari sau acoperă gulerul câinelui. Dimensiunile precise îl fac perfect.

Detalii: 

Culoare: maro

Material: nailon

Marimea: M


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.