Vitrina suspendata Sylt din lemn masiv de pin, maro, 50 x 29 x 60 cm

480,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OT292909

Descriere

Material: lemn masiv de pin

Culoare: maro


Dimensiuni

Lungime: 50 cm

Latime: 29 cm

Înaltime: 60 cm


Specificatii

Ușa din sticlă, 1 raft
Cu ornamente speciale
Pin solid certificat FSC®
Culoare natur / ulei
Notă despre dimensiuni Toate informațiile sunt aproximative.

Datorită stilului rustic de țară, vitrina practică suspendată »Sylt" emană o atmosferă familiară și oferă mai mult spațiu în bucătărie. Datorită pinului solid certificat FSC®, vitrina de perete este marcată din punct de vedere al calității, care este subliniată de benzile de rulare, balamalele și mânerele realizate din materiale de înaltă calitate. Ornamentele fin lucrate lasă o impresie de durată și aduc ușa de sticlă șic la estimarea completă. Podeaua practică de incrustat oferă suficient spațiu pentru depozitarea obiectelor. Pentru toate gusturile: Vitrina practică «Sylt» suspendată în stil rustic este disponibilă în diferite variante de culori și se potrivește perfect într-o gamă largă de concepte de mobilier.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.