Ventilator incalzitor ceramic 1200 W Talmage Scomb, alb, A+++, 25 X 17 X 17 cm

150,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001N050GX

Descriere

Incalzitor ceramic PTC de 1200 W, incalzire rapida 3S: in comparatie cu aceste incalzitoare cu ventilator de 500-1000 W cu putere redusa, economie de energie, silentioasa, incalzitorul nostru puternic cu ventilator ceramic PTC de 1200 W permite acestui incalzitor cu ventilator ceramic sa se incalzeasca in 3 secunde (cand este setat la Max 3 Gear). Căldura instantanee încălzește camera foarte repede pentru a vă ajuta să petreceți o iarnă rece plăcută. 2-8 ore 3 moduri de cronometru pentru o distribuție optimă a căldurii: cu funcția de timp suplimentar, puteți seta încălzitorul ventilatorului de baie individual între 2 și 8 ore, în timpul crizei energetice actuale, puteți seta cronometrul mai întâi și adormiți că nu vă este frică să pierdeți energie dacă uitați să opriți

Detalii: 

Culoarea alb

Putere: 1200 W

Dimensiuni: 25 x 17 x 17 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.