Ventilator 2 în 1, alb, 77 x 30 x 31cm

450,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU BDEC1093.54378034

Descriere

Acest răcitor de aer versatil poate fi folosit ca răcitor și ventilator pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Alegeți între setările de flux de aer cu viteză mare, medie sau redusă pentru a vă maximiza confortul și reglați deschiderea verticală pentru a redirecționa aerul rece într-un unghi de 90 de grade în jurul camerei. Comenzile LED cu atingere ușoară sunt ușor de utilizat atunci când reglați setările de viteză dorite și funcțiile de operare, cu funcționarea telecomenzii care vă permite să setați cronometrul de 7 ore pentru o răcire flexibilă și eficientă.

Per total:77cm H x 30cm W x 31cm D
Greutatea totală a produsului:kg
Culoare / Finisaj:alb
Material primar:Plastic
Roți incluse:da
Tipul de control:Electronic


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.