Veioza cu incarcare Wireless Wikipoze, LED, plastic/metal, alb, 41 x 18 cm

52,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001EFE4KF

Descriere

 Lampa noastră de noptieră are un sistem inovator care reduce lumina albastră, protejându-ți ochii fără a-i obosi. Fără pâlpâire.

Detalii: 

 Pe baza lămpii de masă există un încărcător fără fir convenabil care vă va permite să vă încărcați smartphone-ul pur și simplu așezându-l pe bază. ADAPTATORUL DE ALIMENTARE NU ESTE INCLUS.

Complet reglabil, atât intensitatea cât și tonul luminii sunt reglabile (alb rece - alb cald - alb). Tija lămpii LED se rotește la 360°

Aprindere la atingere. Porniți și stingeți lampa de lectură cu o atingere cu un deget: confortabil, silențios și sigur. Picioare din cauciuc sub bază pentru stabilitate suplimentară.

Lumina LED și filtrul de lumină albastră fac din această lampă o alegere ideală pentru studiu și lucru. Nu obosește ochii și este perfectă ca lampă de birou pentru dormitorul copiilor, pentru birou sau studioul dvs. de lucru inteligent, datorită și cablului de 1,5 m lungime care vă permite să o poziționați oriunde doriți.

Pentru performanțe optime, utilizați adaptoare cu o putere de intrare de cel puțin 2A

Culoare: alb

Material: plastic/metal

Dimensiune: 41 x 18 cm

Tip bec: LED

 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.